Home PageVinställ / VinreolerShirazz

Shirazz

Shirazz är ett modulbyggt vinreolsystem i skandinavisk design. 

Vinreolen uppbyggs – cell för cell – av endast två typer av material, grundplatta och åttakantig sargpinne. Grundplattorna är tillverkade i svart struktur laminerad möbelplatta och sargpinnen i björkträ. Vinreolen är 30 cm djup och har ett cellmått på 50 cm i höjd och bredd. Den kan byggas i upp till 5 celler i höjd och i bredd obegränsad. Sockel är valfritt. Sargpinnen finns i 3 varianter, 2-sidig (hörn), 3-sidig (T-kryss) och 4-sidig (full-kryss).

Shirazz funktion bestäms genom valet av moduler. Där finns de klassiska varianterna för individuell flaskplacering men även för flaskstapling i diagonala kvadrater. Det finns moduler som är lämpliga för de flesta behov. Alternativt kan reolceller användas för alla typer av ändamål, utan insats/modul. Går att användas till stående spritflaskor, glas, karaffer, böcker etc.

Shirazz reolen är avsedd för ”gör-det-själv” installation. Den monteras med vanliga bekanta beslag och pluggar, dessa ingår och monterings-anvisning medföljer. Det finns även möjlighet att montera ett diskret fäste för stabilisering av reolen, som en säkerhet om den ska utsättas för större belastning.